Известие

Collapse
No announcement yet.

нямам думи !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нямам думи !

днес бях отново в бокса и вече официално ремонта ми излезна колкото колата, освен посочените профилактични промени, който бяха; ремак, ролки, свещи, дискови спира4ки нови, накладки, ремонт скоростна кутия, термостат, филтери и сменяне на масла, вече сменявам и съединител почти беше заминал , а и най - интересното нензам как е станало нова гарнитура на главата щото от две места на свещите е избило масло както много други неще който сменям като генерацията и монтирам спортен филтар плус ремонт по картера. Надявам се скоро време да излезна от сервиза и да отида при бобо да я погледне,а и също щях да забравя сменявам и 16-сете клапана ебало си е мамата просто толко много пари хфърлих по нея и дано не са на вятара , но и да са никога ама никога няма да я обиждам тази марка и винаги ще са им фен и вече разбирам каквп значи скъпа подръжка

http://i.data.bg/08/01/22/771683_orig.jpg
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Колега колко пари тва "удоволствие"...
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

колега нзм колко ще ме гърбят, но и не мисля че ще е ефтино са бях догоре и правех снимки на разглобената ми алфа ще кажа колко е като ми се връчи виша за плащене
      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

http://i.data.bg/08/01/22/771683.jpg
        ето и снимка кадето си личи каде е избило масло в свещите
        Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Споко колега, тва с гарнитурата е обща болежка, но самата гарнитура е за капака на клапаните, не е гарнитура за глава, мисля че беше нещо съвсем евтино. Аз я сменях с ремъците и сега пак пропуска.

AR 145 QV '97

Comment

кой е бокса ? в смисъл в кой сервиз ти правя колата ?

щом предварително не си се разбрал за цената на труда и частите които ти слагат си заслужаваш да те одерат прилично.

Comment

то е някав сервиз при наз в елин пелин и го държи на бащами братовчед и се занимава прединмо с алфи и затова отидох при него
              Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Gpower извинявам се за спама още от самото начало трябвало е да отидеш при бобо
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

е да ама късно ми каза телефона му и каде се намира сервиза, а на мен вече почнаха да ми разглабят колата, но след като я орпавят ще отида за една проверка диагностика
                  Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

аз виждам гарнитура на капака на клапаните 16-кинта в александър-ауто и 10 мин смяната и 1 цигара покраи ремонта и едно кафенце дето да ползваш чашката да събираш болчеатта
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                    Alfa Romeo 145 1.4 16v
                    BMW 520i E39

Comment

хахахаха мерси колега
                      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Клапаните защо ги сменяш
                        Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                        Audi A4 1.9 TDI

Comment

нещо са били износени не разбрах точно
                          Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Хехе, на мене основото удоволствие - ремъци, ролки, гарнитурата (тя върви задълже със свалянето на капака на клапаните), филтри, масло и не помня вече друго ми излезе - 700лв, като само 100 за труда, другото са части, само едната ролка е 100лв., самия ремък беше най-евтиното. Сега купих и свещи, още 60лв. и станаха към 800. Да не казвам колко дадох за 4 гуми + обикновени джанти за зимата и вече не помния още кво. След покупката го сметнах, че с регистрациите, застраховки и ремонт още 2000! Това е, при положение, че майстора ми каза, че не е виждал по-перфектна кола за годините си, представете си, ако е някаква изръчкана ......... Ама за сега ме кефи

п.с. а това с маслото в свещите как е станало, кофти изглежда?
                            Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                            Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

ми какво да кажа колаге нямам представа как е станало , но ми казаха че нямало от кво да се плаша и че ставало на почти всички
                              Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                              X